18/05/2016

Stichting De Opkikker

Van 5 verlegen mannetjes naar 5 swingende muzikanten!
Tijdens de Opkikkerdag (zie www.opkikker.nl) van Brandon zijn we naar jullie studio gekomen om te ervaren hoe het is om in een studio te spelen. 5 verlegen mannetjes van 12 jaar begonnen rustig en stil, vol aandacht luisterend naar Mario. Maar toen de mannen eenmaal in de opnamestudio stonden, was de rust snel voorbij. Een ieder ging enthousiast met zijn eigen instrument aan de slag. Met een koptelefoon op om goed naar de instructies van Mario te luisteren. Mario, mijn complimenten, je hebt de mannen een ontzettend leuke middag bezorgd in jullie studio! Ze voelden zich op hun gemak, hebben veel geleerd en vooral erg veel lol gehad! En natuurlijk een cd mee gekregen van hun muzikale hoogstandjes. De Opkikkerdag van Brandon was zeer geslaagd!

Comments

Leave a Reply