Coaching, cursussen, workshops

Coaching van zangers en zangeressen

Wil je door individuele begeleiding meer ervaring, zekerheid en kennis  opdoen en jezelf zo verder ontwikkelen als muzikant? Werk dan samen met onze ervaren music & performance coach, die zelf ook singer-songwriter is, veel ervaring heeft met optreden en al veel muzikanten succesvol gecoached heeft!

Wat zijn je leerdoelen? Bijvoorbeeld: Je zangstijl(en) bepalen, je repertoire-keuze, tekstinleving en -beleving, presentatie, optreden/performance (expressie, drama, beweging, contact met je publiek), improvisatie, zingen in een studio (lead- en backingvocals), techniek (studio en podium), marketing en reclame voor jezelf (o.a. social media), aan de slag als muzikant, investeringen en beloningen, muzikale contacten leggen, netwerken en nog veel andere onderwerpen.
Nuttig, spannend, leerzaam, leuk, maar vooral ook … doeltreffend!

StudiOjo is gespecialiseerd in coaching van zangers, zangeressen en voice-overs. Maar we kunnen muzikanten ook ons speciale ‘Total Control Pakket’ aanbieden, bestaande uit bovenstaande coaching + gitaarlessen. Zeer geschikt voor singer-songwriters!

Voor meer informatie kun je ons bellen op 06-40956922 of 0174-882025, of het contactformulier invullen.

Coaching van bands

Speciaal voor bands hebben wij een unieke aanbieding. Kom een middag of avond met je band naar onze studio om veel tips te krijgen voor een beter samenspel, communicatie met je publiek, groepsdynamiek, performance (individu/groep), do’s en dont’s, improvisatie, intro’s en outtro’s, repeteer-‘techniek’, een afgewogen setlist, voorbereiding voor studio-opnames en nog veel meer. Muzikale coaching is ook mogelijk, bijvoorbeeld m.b.t. arrangementen en ‘je sound’.
Je kunt je eigen instrument meenemen, maar je kunt ook instrumenten en een eenvoudige versterkingsset van StudiOjo gebruiken. We kunnen ook een (eenvoudige) beeld-/geluidsopname maken om naar aanleiding daarvan coachingonderwerpen te bespreken. Vier weken na de eerste bijeenkomst kan een tweede bijeenkomst volgen. Daarin evalueren we de resultaten en gaan nog wat dieper in op onderwerpen.
Bandcoaching kan ook in je oefenruimte gegeven worden.

Voor meer informatie kun je ons bellen op 06-40956922 of 0174-882025, of het contactformulier invullen.

Cursussen en workshops

StudiOjo biedt een workshop ‘Zingen in de studio’ aan. Bedoeld voor zangers en zangeressen die hun ervaring met studiozang willen uitbreiden. Je krijgt allerlei nuttige informatie, vooral op praktisch gebied, maar ook basiskennis over de werkwijze en techniek in de studio. En natuurlijk … praktijkoefening!

Daarnaast is het mogelijk een cursus ‘Cubase (basic)’ te volgen. Cubase is in studio’s een van de meest gebruikte opname- en bewerkingssoftwarepakketten (DAW). Je leert in korte tijd heel veel over opnametechnieken, bewerkingen, mixen en masteren. Je werkt op basis van een (eigen) praktijkopname. Natuurlijk kunnen we de inhoud van deze cursus ook afstemmen op jouw speciale behoefte m.b.t. het opnemen of bewerken, of op opnames die je al eerder gemaakt hebt.

Op dit moment wordt een cursus ‘Stemvorming voor voice-overs’ ontwikkeld. Houdt onze StudiOjo Nieuwsbrief in de gaten voor informatie over deze cursus.

Voor meer informatie kun je ons bellen op 06-40956922 of 0174-882025, of het contactformulier invullen.