18/05/2016

Ennio & Sharon

Alleereerst wil ik jullie bedanken voor deze geweldige ervaring die ik hier heb mee mogen maken. Al heel lang droom ik ervan om eens een keer in de studio een liedje op te mogen nemen. Ik vond het echt super!!! Ik vond het leuk om tijdens het zingen van jou te mogen leren en aanwezingen mocht krijgen om het alles tot een mooi geheel te maken. Vera, dank u wel voor alle gastvrijheid en de mooie cd-hoes die u gemaakt heeft. Ik ben er helemaal blij mee. Jullie zijn gezegend met wat jullie doen en wij wensen jullie dan ook heel veel liefde en Gods rijke zegen in jullie leven! Hij houdt van jullie, en wij wensen jullie alle goeds en zijn liefde in jullie leven. Ga hiermee door! Wijgaan elkaar nog wel zien denk ik. Tot ziens! God’s Wonderfull Blessing & Love. Ennio & Sharon

Comments

Leave a Reply